Tiimiyrittäjät‎ > ‎

Veli-Antti SilpolaHei,

Olen Veli-Antti Silpola ja kotipaikkakuntani on Lammi. Valmistuin Mustialasta suunnitelmien mukaisesti keväällä 2015 agrologiksi. Tiimiyrittäminen ja oman yrityksen ylläpitäminen oli selvästi oikea valinta päätettäessä kurssivalintoja. Agropit Osk tarjosi paljon haasteita, joita ratkomalla myös oppi paljon. Samalla tutustuin uusiin verkostoihin ja sain paljon tietotaitoa matkaani omaa työelämääni ajatellen.


Tällä hetkellä osuuskuntamme ehkä aktiivisin vaihe on ohi, mutta olemassaolollaan se tarjoaa jokaiselle tiimijäsenellemme vielä hyvän perustan oman yritystoiminnan aloittamiseen. Koko aika on mahdollista oppia ja kehittyä lisää kunhan mielenkiinto omaan tekemiseen ja ympäröivään maailmaan pysyy yllä.


Tällä hetkellä toimin Hankkija Oy:n maatalousmyyjänä Hämeenlinnan toimipisteellä. Uskon, että toiminnastani Agropit Osk:ssa oli paljon hyötyä, kun hain tähän tehtävään. Nykyisessä työssäni minulla on yhä paljon opittavaa, mikä tästä tekeekin mielenkiintoista!


Minuun voi halutessaan ottaa yhteyttä ja arkisin voit törmätä minuun parhaiten Hämeenlinnan Agrimarketissa. Tervetuloa tekemään kauppoja tai muuten vain juttelemaan. :D

Parhain terveisin,
Veli-Antti Silpola